Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

Klantentellers voor winkels en retailorganisaties

Op het gebied van klantentellers in winkels zijn wij een van de grootste partijen in de Benelux. U treft onze systemen bij kleine en grote winkelketens, maar ook bij eenmanszaken met één winkelpand. Wij bieden een ruim assortiment, bestaande uit alleen de beste kwaliteit klantentellers. Beginnend bij enkelvoudige digitale klantentellers met display, tot meer complexere klantentelsystemen waarmee nog veel meer interessante analyses gemaakt kunnen worden. Uw bedrijfsvoering is volledig te optimaliseren met de schat aan data die dergelijke systemen opleveren!

 

Basis klantentellers met display

In veel winkels is het interessant om te weten hoeveel klanten er over een bepaalde periode binnen zijn geweest. Meestal wordt dit per dag gemeten. De belangrijkste informatie is de conversie, hoeveel van uw winkelbezoekers kochten daadwerkelijk iets. Waarom is de conversie de ene dag beter dan de andere? Maar ook: hoeveel bezoekers ontvangt uw winkel meer bij bepaalde actie's of evenementen? Heeft uw marketing uiting effect gehad op het aantal bezoekers? En converteren deze ook goed naar kopende klanten? Als deze kostbare informatie komt beschikbaar met de eenmalige investering in een goede klantenteller.

geautomatiseerde bezoekersteller

Klantentellers welke registreren in de cloud

Voor retail organisatie's is het meestal belangrijk dat de informatie van de klantentellers op het hoofdkantoor inzichtelijk is. Hiervoor zijn er tellers beschikbaar die hun data online opslaan. Het hoofdkantoor kan (realtime) kijken naar het aantal bezoekers per filiaal en op deze manier vergelijkingen maken met de onderlinge filialen. Waarom is de omzet of conversie van het ene filiaal zoveel hoger dan de andere. Men kan leren van de succesvolste filialen en experimenteren met actie's, campagnes, indeling van de winkels, etcetera!

Hypermoderne klantentellers

De modernste klantentellers leveren een enorme hoeveelheid belangrijke data waarmee u uw voordeel kunt doen. Zo weten deze tellers veel meer dan alleen bezoekersaantallen.

Even een opsomming van de mogelijkheden:

  • - Online realtime inzicht in bezoekersaantallen
  • - Te koppelen aan de meeste kassasystemen
  • - Onderscheid tussen volwassenen en kinderen
  • - Filteren van winkelwagentjes en kinderwagens
  • - Werkt zowel met videobeelden als wifi telling
  • - Duur van het bezoek vastleggen
  • - Passanten conversie
  • - En nog veel meer!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u interesse? Neem dan contact op via de contactpagina of met onderstaand contactformulier.