Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

Bezoekers tellen bij evenementen

Organiseert u een evenement? Of wellicht organiseert u wel met grote regelmaat evenementen. In dat geval weet u als geen ander hoe belangrijk het is om over exacte gegevens te beschikken over de aantallen bezoekers. Wij zijn gespecialiseerd in het tellen van bezoekers en beschikken over verschillende kwaliteitsproducten. Tevens hebben wij uitgebreide kennis en ervaring!

Verschillende mogelijkheden om bezoekers te tellen

Het meest bekend zijn nog de medewerkers die met een handtellertje iedereen tellen die binnengaat. Deze tellers verkopen wij niet. Wij geloven in technologische oplossingen waarbij personeel ingezet kan worden voor andere taken. Tevens bieden onze elektronische bezoekerstellers betrouwbaardere gegevens en veel uitgebreidere data. Onze apparatuur kan namelijk onder andere tegelijkertijd tellen hoeveel mensen er weer vertrekken, hoe laat het het drukst was en wanneer verlieten veel mensen het evenement.  De oplossingen die wij bieden zijn technologisch hoogstaand, ze nemen geen pauze en hebben een minimale foutmarge. Achteraf is het mogelijk om uitgebreide analyses te maken van het verloop van uw evenement. Zo is het bezoekers tellen op een evenement met onze bezoekerstellers niet alleen een noodzakelijk kwaad, maar zal het u ook zeer waardevolle informatie bieden. Met deze extra kennis leert u steeds meer over uw evenementen en zodoende kunt u uw bedrijfsvoering ermee optimaliseren.

Bezoekersteller aanschaffen of huren?

De meeste van onze klanten schaffen de systemen zelf aan, omdat de data beschikbaar komt enorm waardevol is. Wij kunnen ons echter voorstellen dat wanneer u eenmalig een evenement organiseert, u niet meteen wilt overgaan op de aanschaf van bezoekerstellers. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om onze tellers te huren. Al dan niet inclusief installatie of technisch advies. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact op!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u interesse in onze bezoekerstellers voor uw evenement(en)? Neem dan contact op via de contactpagina of met onderstaand contactformulier.