Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

Bezoekers tellen bij evenementen

Organiseert u een evenement? Of wellicht organiseert u wel met grote regelmaat evenementen. In dat geval weet u als geen ander hoe belangrijk het is om over exacte gegevens te beschikken over de aantallen bezoekers.

Wanneer u een evenement organiseert zoals een festival, beurs of feesttent, dan stellen gemeentes daar steeds meer voorwaarden aan. Een maximaal aantal mensen is een van de belangrijkste eisen die een gemeente kan stellen. Om hieraan te kunnen voldoen zal er geteld moeten worden. Wanneer u met deze situatie te maken heeft, zijn wij graag uw partner om dit gedeelte op ons te nemen. Wij werken met zeer geavanceerde personen-telsystemen die wij tijdelijk bij een evenement kunnen plaatsen en bedienen. Onze specialisatie is het tellen van bezoekers en wij beschikken over verschillende kwaliteitsproducten. Tevens hebben wij uitgebreide kennis en ervaring!

Verschillende mogelijkheden om bezoekers te tellen

Het meest bekend zijn nog de medewerkers die met een handtellertje iedereen tellen die binnengaat. Deze tellers verkopen wij niet. Wij geloven in technologische oplossingen waarbij personeel ingezet kan worden voor andere taken. Tevens bieden onze elektronische bezoekerstellers betrouwbaardere gegevens en veel uitgebreidere data. Onze apparatuur kan namelijk onder andere tegelijkertijd tellen hoeveel mensen er weer vertrekken, hoe laat het het drukst was en wanneer verlieten veel mensen het evenement.  De oplossingen die wij bieden zijn technologisch hoogstaand, ze nemen geen pauze en hebben een minimale foutmarge. Achteraf is het mogelijk om uitgebreide analyses te maken van het verloop van uw evenement. Zo is het bezoekers tellen op een evenement met onze bezoekerstellers niet alleen een noodzakelijk kwaad, maar zal het u ook zeer waardevolle informatie bieden. Met deze extra kennis leert u steeds meer over uw evenementen en zodoende kunt u uw bedrijfsvoering ermee optimaliseren.

Bezoekersteller aanschaffen of huren?

De meeste van onze klanten schaffen de systemen zelf aan, omdat de data beschikbaar komt enorm waardevol is. Wij kunnen ons echter voorstellen dat wanneer u eenmalig een evenement organiseert, u niet meteen wilt overgaan op de aanschaf van bezoekerstellers. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om onze tellers te huren. Al dan niet inclusief installatie of technisch advies. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact op!

Hoe werkt het in de praktijk?

Via inloophekken bij de in– en uitgangen worden alle bezoekers automatisch geteld. De tellingen worden direct doorgestuurd naar onze cloud server. De verantwoordelijke mensen van het festival krijgen een app op hun telefoon zodat ze realtime kunnen meekijken hoeveel mensen er op het festivalterrein aanwezig zijn. De tellers zijn bi-directioneel dus lopen er mensen het terrein af, dan zullen deze van de totaalstand worden afgetrokken. Er kunnen meerdere in– en uitgangen worden voorzien van het telsysteem. Na afloop kan een Excel bestand met het complete verloop per uur en dag worden gedownload.

Functies vanuit de app:
1. Handmatig meetellen— Bijvoorbeeld eigen personeel, beveiliging, etc.
2. Open telscherm— Hiermee is op je telefoon te zien hoeveel mensen er op het terrein zijn
3. Koppel scherm — Hiermee is een vast telscherm te maken op een pc of matrix bord
4. Realtime monitor— Hier is het verloop van de tellingen te zien in grafiekvorm

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u interesse in onze bezoekerstellers voor uw evenement(en)? Neem dan contact op via de contactpagina of met onderstaand contactformulier.