Wij zijn gespecialiseerd leverancier van FootfallCam voor Nederland en België. Dit systeem is wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerd bezoekers tellen. De mogelijkheden zijn ongekend en bieden een zeer complete analysetool voor het gedrag van uw bezoekers en/of klanten.

FootfallCam bezoekers teller

Footfallcam's Stereo Overhead (3 D) bezoekers teller wordt op het plafond bevestigd en biedt een holografische verkeersweergave met verbeterde activiteit analyse en video validatie vaardigheden. Het zorgt voor enkele belangrijke voordelen en heeft een niet te onderschatten zakelijke meerwaarde voor bijvoorbeeld detailhandel, casinos, winkelketens, Musea, bibliotheken, winkelcentra, enzovoorts.

De teller is zeer geavanceerd en kan naast gewoon bezoekers tellen ze ook volgen, een onderscheid maken tussen volwassenen en kinderen en vermijdt het tellen van karren en kinderwagens.

Terwijl klanten de sensor passeren laten ze een uniek pad achter. Elk pad is gelabeld met een unieke ID die dan kan worden omgezet in talloze metrische mogelijkheden in de sensor. De ingebouwde wifi-sensor verzamelt van het winkelpubliek Wi-Fi-bakens en combineert dit met de videogegevens, om van ieder persoon het gedrag te kunnen analyseren.

De beste bezoekers teller!

Het vlaggenschip-product FootfallCam is momenteel:

  • -De meest accurate 3D bezoekers teller tel technologie
  • -De meeste functies zijn verrijkt door middel van Wi-Fi-analyse, videotelling, enzovoort.
  • -De meest krachtige hardware. Met quad-core 1GHz-processor en ingebouwde grafische kaart.
  • -Meest uitgebreide softwaresuite: Beheer meerdere tellers vanuit uw hoofdkantoor.
  • -Het eerste product ter wereld die een combinatie gebruikt van personen teller en Wi-Fi analyse in één apparaat.
  • -FootfallCam is continue bezig om de software functies te verbeteren en de mogelijkheden uit te breiden

Verschillende bezoekers-analyses

Het FootfallCam systeem is zelf een Wi-Fi Hotspot, hiermee kunnen klanten aan de hand van hun smartphone geïdentificeerd worden. Deze gegevens in combinatie met de 3d video technologie maakt het mogelijk om erg specifieke klanten gedrag analyses te maken. 

-Bezoekers tellen
-Duur van bezoek
-Kruislings winkelgedrag "Cross Shopping"
-Passanten conversie
-Terugkerende klanten
-Zone analyse

Toegang tot uitgebreide analyse software

Bij de aanschaf van een FootfallCam bezoekers teller krijgt u de zeer complete analyse software tot uw beschikking. Deze kunt u op een eigen server installeren, of u kunt gebruik maken van de cloud service. Met de FootfallCam software kunt u realtime onder andere bekijken hoeveel bezoekers er op een bepaalde locatie aanwezig zijn, hoe lang zij er blijven,welke route er wordt afgelegd en door de data van kassasystemen te koppelen is het zelfs mogelijk om de verkoop conversie te bekijken. Verder kunt u zien wat de drukste tijdstippen op de dag en in de week zijn en is het mogelijk om zelf analyses per instelbare periode te maken aan de hand van de gearchiveerde data. De data wordt in de camera zelf bewaard, dus bij een software of netwerk storing raakt u nooit de gegevens kwijt!

Hoe werkt tellen met FootfallCam?

Zie onderstaande video!

Heeft u interesse in bezoekers tellen met FootfallCam?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button!

Bezoekerstellers.nl: Specialist Footfallcam Nederland en België