Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

Wij zijn gespecialiseerd leverancier in 3d personen tellers voor Nederland en België. Dit soort systemen zijn wereldwijd zeer vernieuwend op het gebied van bezoekers tellen. De mogelijkheden zijn ongekend en bieden een zeer complete nauwkeurige analysetool voor het gedrag van uw bezoekers en/of klanten.

3D bezoekers teller

Stereo Overhead (3 D) bezoekers tellers wordt op het plafond bevestigd en biedt een holografische verkeersweergave met verbeterde activiteit analyse en video validatie vaardigheden. Het zorgt voor enkele belangrijke voordelen en heeft een niet te onderschatten zakelijke meerwaarde voor bijvoorbeeld detailhandel, casinos, winkelketens, Musea, bibliotheken, winkelcentra, enzovoorts.

De tellers zijn zeer geavanceerd en kan naast gewoon bezoekers tellen ze ook volgen, een onderscheid maken tussen volwassenen en kinderen en vermijdt het tellen van karren en kinderwagens.

 

De beste bezoekers teller!

Onze 3d Bezoekers tellers zijn momenteel:

  • Een van de meest accurate 3D bezoekers teller tel technologie
  • De meest krachtige hardware. Met quad-core 1GHz-processor en ingebouwde grafische kaart.
  • Meest uitgebreide softwaresuite: Beheer meerdere tellers vanuit uw hoofdkantoor.
  • Deze tellers verzamelen geen enkele informatie waarmee een persoon kan worden geïdentificeerd.

Verschillende bezoekers-analyses

- Bezoekers tellen
- Meerdere tel-lijnen kunnen worden geplaatst
- Exclusieve telling voor het uitsluiten van tellingen eigen personeel
- Passanten telling is mogelijk

Toegang tot uitgebreide analyse software

Bij de aanschaf van een 3D people counter cam krijgt u de zeer complete analyse software tot uw beschikking. Deze kunt u op een eigen server installeren, of u kunt gebruik maken van de cloud service. Met de software kunt u realtime onder andere bekijken hoeveel bezoekers er op een bepaalde locatie aanwezig zijn en door de data van kassasystemen te koppelen is het zelfs mogelijk om de verkoop conversie te bekijken. Verder kunt u zien wat de drukste tijdstippen op de dag en in de week zijn en is het mogelijk om zelf analyses per instelbare periode te maken aan de hand van de gearchiveerde data.

Heeft u interesse in bezoekers tellen met 3D Tellers?

Neem dan contact op via de contactpagina of met onderstaand contactformulier.    Bezoekerstellers.nl: Specialist 3D bezoekers tellen in Nederland en België