Wij zijn gespecialiseerd leverancier in 3d personen tellers voor Nederland en België. Dit soort systemen zijn wereldwijd zeer vernieuwend op het gebied van bezoekers tellen. De mogelijkheden zijn ongekend en bieden een zeer complete nauwkeurige analysetool voor het gedrag van uw bezoekers en/of klanten.

3D bezoekers teller

Stereo Overhead (3 D) bezoekers tellers wordt op het plafond bevestigd en biedt een holografische verkeersweergave met verbeterde activiteit analyse en video validatie vaardigheden. Het zorgt voor enkele belangrijke voordelen en heeft een niet te onderschatten zakelijke meerwaarde voor bijvoorbeeld detailhandel, casinos, winkelketens, Musea, bibliotheken, winkelcentra, enzovoorts.

De tellers zijn zeer geavanceerd en kan naast gewoon bezoekers tellen ze ook volgen, een onderscheid maken tussen volwassenen en kinderen en vermijdt het tellen van karren en kinderwagens.

Terwijl klanten de sensor passeren laten ze een uniek pad achter. Elk pad is gelabeld met een unieke ID die dan kan worden omgezet in talloze metrische mogelijkheden in de sensor. De ingebouwde wifi-sensor verzamelt van het winkelpubliek Wi-Fi-bakens en combineert dit met de videogegevens, om van ieder persoon het gedrag te kunnen analyseren.

De beste bezoekers teller!

Onze 3d Bezoekers tellers zijn momenteel:

  • -Een van de meest accurate 3D bezoekers teller tel technologie
  • -De meeste functies zijn verrijkt door middel van Wi-Fi-analyse, videotelling, enzovoort.
  • -De meest krachtige hardware. Met quad-core 1GHz-processor en ingebouwde grafische kaart.
  • -Meest uitgebreide softwaresuite: Beheer meerdere tellers vanuit uw hoofdkantoor.
  • -Een van de eerste producten ter wereld die een combinatie gebruikt van personen teller en Wi-Fi analyse in één apparaat.

Verschillende bezoekers-analyses

Het 3D Personen teller systeem is zelf een Wi-Fi Hotspot, hiermee kunnen klanten aan de hand van hun smartphone geïdentificeerd worden. Deze gegevens in combinatie met de 3d video technologie maakt het mogelijk om erg specifieke klanten gedrag analyses te maken.

-Bezoekers tellen
-Duur van bezoek
-Kruislings winkelgedrag "Cross Shopping"
-Passanten conversie
-Terugkerende klanten
-Zone analyse

 

Toegang tot uitgebreide analyse software

Bij de aanschaf van een 3D people counter cam krijgt u de zeer complete analyse software tot uw beschikking. Deze kunt u op een eigen server installeren, of u kunt gebruik maken van de cloud service. Met de software kunt u realtime onder andere bekijken hoeveel bezoekers er op een bepaalde locatie aanwezig zijn, hoe lang zij er blijven,welke route er wordt afgelegd en door de data van kassasystemen te koppelen is het zelfs mogelijk om de verkoop conversie te bekijken. Verder kunt u zien wat de drukste tijdstippen op de dag en in de week zijn en is het mogelijk om zelf analyses per instelbare periode te maken aan de hand van de gearchiveerde data. De data wordt in de camera zelf bewaard, dus bij een software of netwerk storing raakt u nooit de gegevens kwijt!

Heeft u interesse in bezoekers tellen met 3D Tellers?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button!

Bezoekerstellers.nl: Specialist 3D bezoekers tellen in Nederland en België