Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

The Moodbox

Moodbox: "Happy or not?"

Wat ervaren uw bezoekers? The Moodbox!

In de huidige tijd van reviews op internet is het verstandig om zelf het heft in handen te nemen. Klanten of bezoekers met een positieve ervaring zijn niet snel geneigd om dit uit zichzelf te delen op een reviewsite, tenzij er actief om gevraagd wordt. Het geven van negatieve reviews is iets waar mensen vaak uit zichzelf voor in de pen klimmen. Dit is de reden waarom veel bedrijven zelf hun klanten actief benaderen voor het geven van feedback: "bent u tevreden? Schrijf dan een review. Bent u ontevreden? Zeg het ons direct".

Maar wat nu, als de bezoeker of  klant na een bezoek aan uw bedrijf of instelling direct de kans krijgt om zijn genoegen of ongenoegen te delen? Rechtstreeks aan u, als eindverantwoordelijke! Een ontevreden klant kan zijn ongenoegen uiten en zal mogelijk minder geneigd zijn om dit ook nog op een beoordelingswebsite te gaan doen. Bovendien zal een tevreden bezoeker nu wel eerder geneigd zijn om even op een knop te drukken. Zo krijgt u een zeer eerlijk en direct overzicht van de tevredenheid van uw bezoekers of klanten.

Hiervoor beschikken wij over de perfecte tool voor uw organisatie: The Moodbox!

Wat is The Moodbox?

The Moodbox is een stemunit met 5 verschillende smileys. Hij kan overal geplaatst worden omdat hij werkt op een oplaadbare accu in combinatie met WIFI, hierdoor is het apparaat volledig draadloos te gebruiken. De meest gebruikelijke toepassingen is om de unit te plaatsen waar de bezoekers het pand of evenement verlaten, maar er zijn talloze andere mogelijkheden te bedenken waarbij The Moodbox inzetbaar is:

  • -Servicebalie
  • -Attractie
  • -Bij afzonderlijke expositieruimtes
  • -In een Taxi
  • -Openbaar vervoer
  • -Etc
Moodbox op paal

Interesse in The Moodbox?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of kijk op de contactpagina.