Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

Personen tellers

Verschillende soorten Bezoekers- of Personen tellers

Er zijn verschillende manieren om passerende personen te tellen, zowel binnen als buiten. Vroeger werd dit vaak door mensen gedaan, met een tellertje in de hand. Tegenwoordig zijn hiervoor zeer moderne geautomatiseerde oplossingen voor. Het eenvoudigste model is een enkelvoudige teller met een afleesbaar schermpje, welke aan het eind van de dag wordt afgelezen en op nul wordt gezet voor de volgende dag.  Op deze pagina vindt u meer informatie over de technische mogelijkheden van onze bezoekers- of personen tellers.

Losse horizontale bezoekersteller

Losse horizontale bezoekers- of personen tellers

Deze betaalbare bezoekers tellers zijn eenvoudig te plaatsen en hoeven nergens op te worden aangesloten. Ze werken een jaar lang op een paar AA batterijen. Zowel inkomende als uitgaande bezoekers worden geteld. Met de bijgeleverde magneetsleutel is de teller aan het einde van de dag eenvoudig te resetten, zodat deze voor de volgende dag weer op nul staat. De duidelijke display is eenvoudig af te lezen. Al onze tellers zijn zeer nauwkeurig en hebben een minimale foutmarge. Er bestaat tevens een model bezoekersteller die real-time laat zien hoeveel mensen er in een winkel aanwezig zijn. Zeker met het oog op de Corona-crisis is dit een uitermate waardevolle functionaliteit. Klik hier om deze teller rechtstreeks te bestellen.

Overigens zijn personentellers ook in een 'micro' uitvoering verkrijgbaar. Deze beschikken over dezelfde functionaliteit, maar zijn een stuk kleiner. Hierdoor zijn ze nog makkelijker en onopvallender te plaatsen.

Meer informatie?

Losse bezoekers- of personen tellers met USB

Deze geavanceerde bezoekers teller is ook zeer geschikt voor winkelbedrijven met meerdere filialen. Iedere telling wordt in het geheugen opgeslagen met daarbij datum- en tijdnotatie. Door een USB stick in het apparaat te steken wordt deze data op de stick geladen. De USB stick steekt u vervolgens in een computer, met daarop de bijgeleverde analysesoftware. Deze software leest de stick uit en geeft de gegevens weer in zeer overzichtelijke analyseschermen. U beschikt nu over zeer nauwkeurige informatie over bezoekersaantallen per uur, dag week en jaar. In de software kunt u gegevens van verschillende filialen bijhouden.

Meer informatie?
Losse personen- of bezoekers tellers met USB
Sensor Server Software
Draadloze netwerk-bezoekers tellers
Ontvanger

Draadloze netwerk-personen tellers

Bij uitstek geschikt voor gebruik door retailorganisaties, bibliotheken, showrooms. De bezoekersaantallen worden automatisch doorgezonden aan een centrale computer op uw hoofdkantoor zodat u een volledig overzicht heeft van de bezoekers aantallen per filiaal, in real time!

Ieder filiaal of afdeling krijgt een sensor network gateway (SNG, onderste foto links) waar de data van alle lokale tellers draadloos naartoe wordt gezonden. Deze sensor network gateway stuurt de verzamelde data naar uw centrale computer. Op deze centrale computer(s) wordt alle informatie netjes overzichtelijk getoond door de bijgeleverde analyse software. U heeft nu een totaal overzicht aan bezoekersinformatie van al uw filialen of afdelingen. Overigens zijn de bezoekersgegevens ook te koppelen aan kassasystemen, zodat u direct belangrijke conversie-informatie tot uw beschikking krijgt. Op basis van deze gegevens kunt u uw beleid optimaliseren!

Meer informatie?

Verticale personenteller / Wi-Fi-teller

Onze meest geavanceerde personen- bezoekers teller gebruikt 3D video scan-technieken in combinatie met het tellen van Wi-Fi bronnen. De nauwkeurigheid van deze teller is 98 %. Deze teller wordt aan het plafond bevestigd boven een doorgang. Het apparaat stelt zichzelf volledig automatisch in, waaronder de meest voorkomende looppatronen van de voorbijgangers en camera-helderheid. Alle data wordt via het netwerk opgeslagen en verwerkt, maar wordt ook op het interne geheugen opgeslagen voor het geval er een stroomstoring plaatsvindt.

Met de Wi-Fi gegevens krijgt u een zeer interessante toevoeging op uw bezoekersaantallen: nu krijgt u namelijk ook de beschikking over andere zeer waardevolle informatie!

- De hoeveelheid passerend verkeer buiten
- De tijd die mensen gemiddeld binnen besteden
- Aantal terugkerende bezoekers
- 'Cross-shopping' gedrag (Het uitspelen van winkels tegen elkaar)

Meer informatie?
Footfallcam 3d + Wifi counter

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u interesse? Neem dan contact op via de contactpagina of met onderstaand contactformulier.