Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

Personen teller

Verschillende soorten Bezoekers- of Personen tellers

Er zijn verschillende manieren om passerende personen te tellen, zowel binnen als buiten. Vroeger werd dit vaak door mensen gedaan, met een tellertje in de hand. Tegenwoordig zijn hiervoor zeer moderne geautomatiseerde oplossingen voor. Het eenvoudigste model is een enkelvoudige teller met een afleesbaar schermpje, welke aan het eind van de dag wordt afgelezen en op nul wordt gezet voor de volgende dag.  Op deze pagina vindt u meer informatie over de technische mogelijkheden van onze bezoekers- of personen tellers.

NB-IoT en LoRa draadloze bezoekersregistratie op batterijen

Ontdek onze geavanceerde bezoekersregistratiesystemen, uitgerust met cutting-edge Narrow Band (NB-IoT) of LoRa-technologie. Deze innovatieve tellers vereisen geen lokale netwerkinfrastructuur en kunnen overal worden ingezet. De nauwkeurige tellingen reizen moeiteloos via het NB-IoT- of LoRa-netwerk naar onze beveiligde cloudservice. Met een intuïtief portal heb je directe toegang tot gedetailleerde bezoekersinformatie. Ideaal voor buitenomgevingen, mobiele toepassingen en locaties zonder beschikbaar netwerk. Volledig draadloos en zelfvoorzienend op een krachtige set batterijen. Optimaliseer de registratie van bezoekers op een unieke en efficiënte manier met onze geavanceerde oplossingen.

Meer informatie?

NB-IoT en LoRa draadloze bezoekersregistratie op batterijen
Losse horizontale bezoekersteller

Losse horizontale bezoekers- of personen tellers

Deze betaalbare bezoekers tellers zijn eenvoudig te plaatsen en hoeven nergens op te worden aangesloten. Ze werken een jaar lang op een paar AA batterijen. Zowel inkomende als uitgaande bezoekers worden geteld. Met de bijgeleverde magneetsleutel is de teller aan het einde van de dag eenvoudig te resetten, zodat deze voor de volgende dag weer op nul staat. De duidelijke display is eenvoudig af te lezen. Al onze tellers zijn zeer nauwkeurig en hebben een minimale foutmarge. Klik hier om de meest gebruikte teller rechtstreeks te bestellen.

Overigens zijn personentellers ook in een 'micro' uitvoering verkrijgbaar. Deze beschikken over dezelfde functionaliteit, maar zijn een stuk kleiner. Hierdoor zijn ze nog makkelijker en onopvallender te plaatsen.

Meer informatie?

Losse bezoekers- of personen tellers met USB

Deze geavanceerde bezoekers teller is ook zeer geschikt voor winkelbedrijven met meerdere filialen. Iedere telling wordt in het geheugen opgeslagen met daarbij datum- en tijdnotatie. Door een USB stick in het apparaat te steken wordt deze data op de stick geladen. De USB stick steekt u vervolgens in een computer, met daarop de bijgeleverde analysesoftware. Deze software leest de stick uit en geeft de gegevens weer in zeer overzichtelijke analyseschermen. U beschikt nu over zeer nauwkeurige informatie over bezoekersaantallen per uur, dag week en jaar. In de software kunt u gegevens van verschillende filialen bijhouden.

Meer informatie?

Losse personen- of bezoekers tellers met USB
Sensor Server Software
Draadloze netwerk-bezoekers tellers
Ontvanger

Draadloze netwerk personen teller

Bij uitstek geschikt voor gebruik door retailorganisaties, bibliotheken, showrooms. De bezoekersaantallen worden automatisch doorgezonden aan een centrale computer op uw hoofdkantoor zodat u een volledig overzicht heeft van de bezoekers aantallen per filiaal, in real time!

Ieder filiaal of afdeling krijgt een sensor network gateway (SNG, onderste foto links) waar de data van alle lokale tellers draadloos naartoe wordt gezonden. Deze sensor network gateway stuurt de verzamelde data naar uw centrale computer. Op deze centrale computer(s) wordt alle informatie netjes overzichtelijk getoond door de bijgeleverde analyse software. U heeft nu een totaal overzicht aan bezoekersinformatie van al uw filialen of afdelingen. Overigens zijn de bezoekersgegevens ook te koppelen aan kassasystemen, zodat u direct belangrijke conversie-informatie tot uw beschikking krijgt. Op basis van deze gegevens kunt u uw beleid optimaliseren! De systemen zijn stand-alone te gebruiken, maar ook eenvoudig te integreren in uw bestaande ict omgeving.

Meer informatie?

Verticale personen teller / Wi-Fi-teller

Onze meest geavanceerde personen- bezoekers teller gebruikt 3D video scan-technieken in combinatie met het tellen van Wi-Fi bronnen. De nauwkeurigheid van deze teller is 98 %. Deze teller wordt aan het plafond bevestigd boven een doorgang. Het apparaat stelt zichzelf volledig automatisch in, waaronder de meest voorkomende looppatronen van de voorbijgangers en camera-helderheid. Alle data wordt via het netwerk opgeslagen en verwerkt, maar wordt ook op het interne geheugen opgeslagen voor het geval er een stroomstoring plaatsvindt.

Met de Wi-Fi gegevens krijgt u een zeer interessante toevoeging op uw bezoekersaantallen: nu krijgt u namelijk ook de beschikking over andere zeer waardevolle informatie!

- De hoeveelheid passerend verkeer buiten
- De tijd die mensen gemiddeld binnen besteden
- Aantal terugkerende bezoekers
- 'Cross-shopping' gedrag (Het uitspelen van winkels tegen elkaar)

Meer informatie?

Deze tellers verzamelen geen enkele informatie waarmee een persoon kan worden geïdentificeerd.

Personenteller met Radar Technologie

Deze teller maakt gebruik van de mmWave-radartechnologie voor het tellen van mensen zowel binnen als buiten. De sensor detecteert subtiele bewegingen in alle lichtomstandigheden, zelfs door regen, mist of rook. De sensor ondersteunt tot 5 door de gebruiker gedefinieerde tellijnen en zones. De personenteller detecteert de bewegingsrichting IN/UIT, het aantal bezoekers in de zone en de bezettingstijd. De sensor telt mensen in een bereik van maximaal 10 m met een kijkhoek van 120° gelijk aan 100 m² en beschikt over geavanceerde instellingen voor de beste telnauwkeurigheid. De personenteller is in te zetten voor kleine en grote gebouwen, liften, vergaderruimten, toiletten, maar ook voor smalle en brede ingangen. De geavanceerde mmWave-radartechnologie maakt het gebruik van de sensor mogelijk om mensen buitenshuis te tellen bij bushaltes, treinstations, stratentelling van voetgangers en fietsers, en zelfs mensen in wandelgebieden.

Alle telgegevens worden realtime via een online rapportagetool of via een clouddienst met behulp van een wifi-internetverbinding beschikbaar gemaakt. De rapportage bevat bezoekstatistieken, bezetting van gebouwen, wachtrijdetectie per zone en meer. Telegram Messenger API-ondersteuning maakt het mogelijk om meldingen in realtime te ontvangen. De teller ondersteunt het MQTT-protocol, dus het is mogelijk om gegevens over het tellen van mensen rechtstreeks naar elk rapportagesysteem van derden te importeren zonder de sensor aan te sluiten op de cloudservicedienst.

De sensor voldoet aan de AVG/Privacywetgeving en telt mensen zonder ze te filmen. Vraag gerust een demo product aan voor uw project.


Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u interesse? Neem dan contact op via de contactpagina of met onderstaand contactformulier.