People Counters

Vergoot uw inzicht met behulp van People Counters

Bijna iedere onderneming is zich ervan bewust: een analytisch inzicht in de klandizie is enorm waardevol. Uit wat voor soort mensen bestaan de klanten, komt dit overeen met de doelgroep, is er verschil in koopgedrag tussen mannen en vrouwen, enzovoorts. De tendens is dat bedrijven steeds meer willen weten over hun klanten en hun gedrag. Een van de beste middelen om klantgedrag in uw vestiging(en) te analyseren is het gebruik van people counters.

Verschillende toepassingen voor people counting

Er zijn veel situaties te bedenken waarbij people counting veel nuttige informatie kan opleveren. Wij verbazen onszelf wel eens over de verschillende soorten toepassingen waarvoor klanten ons benaderen. Een aantal van de veel voorkomende zijn:

Verschillende soorten People Counters

Bijna iedere situatie is uniek en daarom hebben wij verschillende soorten counters.

  • De meest eenvoudige counters hebben een lcd display waarop aan het einde van een periode het aantal passanten af te lezen valt. Met een speciale magneetsleutel is de teller te resetten naar nul. Zodat de volgende periode weer opnieuw begonnen kan worden met de people counting.
  • Ook zijn er tellers die aan het einde van een periode de gegevens laten uitlezen met behulp van een USB-stick. De stick kan worden uitgelezen op een computer met daarop onze speciale analyse software ge├»nstalleerd. De mogelijkheid bestaat om de gegevens van meerdere counters in te voeren en daardoor een totaal overzicht te krijgen van de bewegingen die mensen op een locatie hebben gemaakt.
  • Counters met netwerk ondersteuning werken via bedrading of zelfs via wifi. In het laatste geval is er zelfs geen enkele bedrading nodig, aangezien de counters op batterijen werken! Met deze tellers kunnen meerdere filialen worden geanalyseerd op een centrale computer.
  • Counters met wifi analyse. Deze zeer geavanceerde verticale tellers meten zeer nauwkeurig met behulp van camera’s. Tevens analyseren de counters wifi data van voorbijgangers. Zodat onder andere te meten is hoelang zij binnen zijn.

Wilt u ook people counting toepassen?

Neem dan contact met ons op voor informatie!

Contactformulier