Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op!

People Counter

Vergoot uw inzicht met behulp van een People Counter

Bijna iedere onderneming is zich ervan bewust: een analytisch inzicht in de klandizie is enorm waardevol. Uit wat voor soort mensen bestaan de klanten, komt dit overeen met de doelgroep, is er verschil in koopgedrag tussen mannen en vrouwen, enzovoorts. De tendens is dat bedrijven steeds meer willen weten over hun klanten en hun gedrag. Een van de beste middelen om klantgedrag in uw vestiging(en) te analyseren is het gebruik van een –people counter. Met onze hoogwaardige tellers bent u verzekerd van de meest accurate gegevens, direct real-time beschikbaar op de locatie die u wilt! Tevens worden onze counters geleverd met professionele analyse software, waarmee u direct overzichtelijk inzicht heeft in onder andere gedrag, aantallen en trends.

Verschillende toepassingen voor people counting

Er zijn veel situaties te bedenken waarbij people counting veel bruikbare informatie oplevert. Wij verbazen onszelf wel eens over de verschillende soorten toepassingen waarvoor klanten ons benaderen. Een klein aantal van de veel voorkomende situaties zijn:

Verschillende soorten People Counter

Bijna iedere situatie is uniek en daarom hebben wij verschillende soorten counters.

  • De meest eenvoudige people counter heeft een lcd display waarop aan het einde van een periode het aantal passanten af te lezen valt. Met een speciale magneetsleutel is de teller te resetten naar nul. Zodat de volgende periode weer opnieuw begonnen kan worden met de people counting.
  • Ook zijn er tellers die aan het einde van een periode de gegevens laten uitlezen met behulp van een USB-stick. De stick kan worden uitgelezen op een computer met daarop onze speciale analyse software geïnstalleerd. De mogelijkheid bestaat om de gegevens van meerdere counters in te voeren en daardoor een totaal overzicht te krijgen van de bewegingen die mensen op een locatie hebben gemaakt.
  • Counters met netwerk ondersteuning werken via bedrading of zelfs via wifi. In het laatste geval is er zelfs geen enkele bedrading nodig, aangezien de counters op batterijen werken! Met deze tellers kunnen meerdere filialen worden geanalyseerd op een centrale computer.
  • Counters met wifi analyse. Deze zeer geavanceerde verticale tellers meten zeer nauwkeurig met behulp van camera’s. Tevens analyseren de counters wifi data van voorbijgangers. Zodat onder andere te meten is hoelang zij binnen zijn.

Wilt u ook people counting toepassen?

Onze systemen zijn vrij eenvoudig te installeren binnen een bestaand ICT netwerk. Maar de tellers zijn ook volledig stand alone, buiten een bestaand netwerk om, te gebruiken. zowel voor permanente installatie of een tijdelijke toepassing!

Neem gerust contact met ons op voor informatie!

Contactformulier